Lubins

Smooth Collies since 1995 & Cavalier Kingcharles spaniel since 1993

 

2017
Tiivistys vuoden tapahtumista ja saavutuksista.
Vuoden aikana syntyi 3 sk.collie pentuetta. Helmikuun lopulla syntyi Victorille ja Bellalle 7 pentua, huhtikuun alussa Venla sai ensimmäiset jälkeläisensä (5kpl) ja syyskuun 11. pvä tuli Gimmasta yhden pojan äiti. Määrä ei huimaa mutta toivottavasti laatu korvaa sen.
Näyttelyissä kävimme "riittävästi".
Victor sai 2 sertiä, toinen Rainer Vuoriselta ja toinen Pia Enlundilta.
 Fanny jäi vielä ilman sitä viimeistä :( mutta kokeillaan olisiko ensi vuonna parempi onni. Saldona kuitenkin pari varaSertiä sekä 2x ROP- ja 1xVSP veteraani. Fanny on kuin nuori tyttö vaikka tulee ensi kesänä jo 10v.
 Wilma sai usea SA ja sijoittui 4 krt PN-luokassa. Myös ROP- ja VSP-vet.
 Venla kävi Porvoon syysnäyttelyssä saaden erinomaisen SA:lla.
 Nuorimmainen, Freya keräsi usea eri ja SA nuorten luokasta. Vaikka ei vielä tänä vuonna pitänyt osallistua aikuisten luokkaan(AVO) niin ilmoitin sen kuitenkin pariin näyttelyihin. Toisesta, Kouvolan näyttelystä pikku neiti nappasi viimeisen Sertinsä. Siitä innostuneena ilmoitin hänet lokakuussa luonnetestiin jonka hän läpäisi hyväksytysti. Freyasta tuli siis Suomen Muotovalio :)
Kasvateista, L.Runner-Up menestys näyttelyissä jatkui ja hänkin sai viimeisen sertinsä elokuussa. Pelle, omistajansa Tuiren kanssa aloitti myös RallyToko uransa ja vuoden tavoitteena oleva koulutustunnus RTK1 saavutettiin. Onnea!
L. Garden Flower "Flora" tokoili VOI 3. tuloksen verran. Koiratanssista, vapaasta ohjelmasta irtosi kaksi Hyvää tulosta.
L. Flying Finn RallyTokoili omistajansa kanssa kahden hyvän ALO  1-tuloksen verran(92 sekä 97p). Onnea!
L. Orderly Oliver suoritti MH luonnekuvauksen sekä tokoili parin AVO tuloksen verran(2s ja 3s tulos)
L. Optimistic Ottilia kävi luonnetestissä ihan hyvin pistein mutta valitettavasti reagoi laukauksiin eikä saanut hyväksyttyä tulosta.
Moni nuori kasvatti on aloittanut eri harrastuksen parisssa joten odotamme mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Ensi vuodelle uudet suunnitelmat, tavoitteet ja unelmat!
Hyvää ja Rauhallista Uutta Vuotta 2018!